Digital signage


Med moderne skjermløsninger fra Databeat får du som kunde en unik mulighet til å nå forbrukerne. Digital kommunikasjon på skjerm har vist seg å øke effektivitet, lønnsomhet og salg for bedrifter. Både kunder og ansatte får tilgang til relevant informasjon på rett sted til rett tid.

For bedrifter vil strategisk plasserte skjermer
sikre at all informasjon som kommuniseres er tilgjengelig og oppdatert til en hver tid.

 
 

-oppmerksomhet
-Lønnsomt
-synlighet

 
 
skjermer.jpg

Oppmerksomhet
Ulike virksomheter har ulike kommunikasjonsbehov, men målet er alltid å nå ut til sitt publikum. En infoskjerm tiltrekker seg
oppmerksomhet med bevegelse og lys. Den holder lenger på oppmerksomheten og budskap som vises på skjerm blir husket bedre.
Enten du ønsker å promotere en vare eller å informere, blir kommunikasjonen din mer treffsikker og effektiv ved bruk av skjermløsninger.

display3.jpg

Lønnsomhet
Skjermløsninger øker lønnsomhet både ved å øke omsetning og margin, men også ved å redusere kostnader. Du kan fremme varer med høyere marginer, vise produktfordeler, foreslå relaterte produkter og øke mersalget. Statiske papirplakater er kostbart og ineffektivt.

Ved å investere i skjermløsninger, trengs det ikke ressurser for å skifte ut det fysiske materialet. I tillegg elimineres print- og fraktkostnader

 

TusenfrydKollage.JPG

Synlighet
Når du investerer i skjermer er det viktig å tenke på at de er egnet for kontinuerlig og profesjonell drift, og at leverandøren tilbyr on-site service.

Vi anbefaler skjermer med en innebygd mediespiller som selv henter innholdet du ønsker å vise. For en større og mer synlig kommunikasjonsflate kan du enkelt slå sammen flere skjermer å lage en videovegg.